Vattenleveranser

Behöver du vatten till poolen eller brunnen?

Vi ordnar din leverans av vatten

Vad händer om ditt vatten tar slut i brunnen eller om du behöver dricksvatten på en plats där detta inte finns? Eller om du behöver vatten till poolen?  Vi har lösningen och kan ordna med vattenleverans.

Vi levererar vatten av dricksvattenkvalitet med hjälp av våra stora tankbilar. Vi kan effektivt fylla på din dricksvattenbrunn, pool eller spabad. Vi har även vattentankar och ibc-tankar för uthyrning.

Vattnet vi levererar hämtas från det kommunala nätet på utvalda hämtningsställen i respektive kommun.

vattenleverans pool

Beställ din vattenleverans av oss

Vatten är något vi lätt tar för givet. Många tänker kanske till och med att det är något som bara finns där och att det aldrig kan sina eller ta slut.

Sverige är ett land som är rikt på vatten, men det kan faktiskt hända oförutsägbara händelser som begränsar vår tillgång till vatten. Det kan t ex vara brunnen i sommarstugan som torkat, ett brott på en ledning, eller att du behöver en vattentank för eventuell sanering av kontaminerad brunn.

Oavsett anledning så kan du beställa din vattenleverans av oss, vi har både uthyrning av vattentankar och tankbilar som kan levereras direkt till dig utefter behov.

Fylla pool med hjälp av oss

Är dina vattenproblem av annan karaktär, till exempel om du vill fylla på nytt vatten i poolen, i spabadet eller om du behöver en tillfällig vattendepå för andra ändamål – det är inga problem för oss!

När sommaren och värmen börjar närma sig så brukar det vara dags att fylla på poolen. Vi kan skicka ut tankbilar till er som snabbt fyller på din pool så att ni kan njuta av den.  Vi behöver bara veta hur många kubikmeter vatten du behöver så sköter vi transporten åt er.

Behöver du vatten för att fylla din pool så kontakta gärna oss!

Vi gör vatten tillgängligt för pool eller brunn

Vi har stora tankbilar som genomför vattenleveranser till de ändamål som du behöver! Vattnet som vi levererar hämtas upp från det kommunala nätverket baserat på utvalda hämtningsställen för respektive kommun i din närhet.

Vattenleveranser kan ske från följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

 

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljövänlig avloppsspolning

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.

Ring oss på: 0470-78 88 48 eller 0455-25 251

Du är kanske också intresserad av:

Entreprenad

Tryckning av brunnar

Relining