Behöver du hjälp med att spola avlopp?

Avloppsspolning

Värends Miljö är ett expansivt miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen, med stort fokus på våra kunders behov och önskemål. Vårt huvudkontor ligger i Gemla (Växjö) och våra uppdrag utför vi hos allt från kommuner och företag till privatpersoner.

Vi har lång erfarenhet av avloppsspolning

Har du fått stopp i avloppet eller rinner vattnet undan långsamt i golvbrunnarna, toaletten eller från köksavloppet? Då kan det vara en avloppsspolning som behövs! Vi har lång erfarenhet av att spola avlopp och använder oss av modern, kraftfull och skonsam utrustning. Vi tar hand om både akuta behov eller om du vill förebygga framtida avloppsproblem. Kontakta gärna oss för konsultation eller bokning av våra tjänster.

Stopp i avloppet – vi hjälper dig omgående

Vi har jour dygnet runt inom hela Kronobergs län och Blekinge och vi hjälper dig omgående när du fått stopp i avloppet.
Vi kommer ut till dig med våra spolbilar och utför en avloppsspolning. Vi spolar avloppet med högt tryck och med hjälp av antingen hetvatten eller olika typer av spolmunstycken löser vi alla olika avloppsproblem. Innan vi lämnar kontrollerar vi alltid att flödet i avloppsledningen har återställts.

Ibland återkommer avloppsproblemen även efter vårt första besök. Det kan det bero på att fastighetens avloppsrör är slitna. Då rekommenderar vi att filma avloppet för att få veta status och vad som eventuellt orsakar att det blir återkommande stopp. De flesta av våra spolbilar har avloppskamera med sig, men för att vara säker på att kunna få filmat så säg till vid beställning.

Underhållsspolning – förebygg avloppsproblem

Oavsett om det gäller din privatbostad (villa, lägenhet eller fritidshus) eller din kommersiella fastighet, så kan vi förebygga akuta avloppsproblem genom underhållsspolning.

Dina avlopp utsätts för dagliga påfrestningar i form av fett, olja, smuts och toalettpapper med mera. Detta leder med tiden till beläggningar i avloppsledningen, som tillslut kan leda till totalstopp i avloppet. Vi rekommenderar därför att man med jämna mellanrum underhållsspolar avloppet. Hur ofta man behöver spola varierar beroende på avloppets status och hur den dagliga användningen ser ut. Ring oss gärna för rådgivning och förslag på upplägg.

Abonnemang avloppsspolning

Teckna ett abonnemang för underhållsspolning av avlopp för att minska risken för akuta avloppsproblem. Vi kommer överens om ett intervall och en specifik månad där underhållsspolningen ska genomföras. Du som kund behöver inte tänka på när det är dags för underhållsspolning – vi ringer upp dig och bokar en dag.

Ring oss för att diskutera upplägg och få ett fast prisförslag.

0
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
0
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
Värends Miljö Avloppsspolning

Behöver du hjälp med avloppsspolning?

Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Kontakta gärna oss om du vill veta mer!

Värends Miljö - Kontakt

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Andra tjänster vi erbjuder

Slamsugning

Avloppsspolning

Vattenleveranser

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.