Behöver du hjälp med att spola avlopp?

Avloppsspolning

Värends Miljö är ett expansivt miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen, med stort fokus på våra kunders behov och önskemål. När det uppstår ett stopp i ditt avlopp kan vi snabbt hjälpa dig med avloppspolning. Vi tar hand om både små och större avloppsunderhåll. Vårt huvudkontor ligger i Gemla (Växjö) och våra uppdrag utför vi hos allt från kommuner och företag till privatpersoner.

Vi har lång erfarenhet av avloppsspolning

Att få stopp i avloppet kan vara frustrerande. Det kan leda till stora problem, såsom översvämningar och obehaglig lukt. Vi har stor kunskap kring att rensa stopp i avloppet och vår service är snabb, enkel och pålitlig. Vi har det senaste inom teknik och verktyg, och använder oss av modern, kraftfull och skonsam utrustning.
 
Har du fått stopp i avloppet eller rinner vattnet undan långsamt i golvbrunnarna, toaletten eller från köksavloppet? Då kan det vara en avloppsspolning som behövs! Vi tar hand om både akuta behov eller om du vill förebygga framtida avloppsproblem. Kontakta gärna oss för konsultation eller bokning av våra tjänster.

Stopp i avloppet – vi hjälper dig snabbt och effektivt

Vi har jour dygnet runt inom Kronobergs län, Norra Skåne och Blekinge, och vi hjälper dig omgående när du fått stopp i avloppet. När problemet uppstått kommer vi ut till dig med våra spolbilar och utför en avloppsspolning. Vi spolar avloppet med högt tryck och med hjälp av antingen hetvatten eller olika typer av spolmunstycken löser vi alla olika avloppsproblem. Innan vi lämnar kontrollerar vi alltid att flödet i avloppsledningen har återställts.
 
Ibland återkommer avloppsproblemen även efter vårt första besök. Det kan det bero på att fastighetens avloppsrör är slitna. Då råder vi dig att filma avloppet för att få veta status och vad som eventuellt orsakar att det blir återkommande stopp. De flesta av våra spolbilar har avloppskamera med sig, men för att vara säker på att kunna få det filmat rekommenderar vi att säga till vid beställning.

Förebygg avloppsproblem med underhållsspolning

Att vi behöver hjälpa till med avloppsspolning är vanligt i både hem och offentliga byggnader, och kan vara påfrestande och tidskrävande att hantera för dig som kund. För att minska risken för avloppsproblem är det viktigt att implementera förebyggande åtgärder, såsom regelbunden underhållsspolning av avloppssystemet.
 
Dina avlopp utsätts för dagliga påfrestningar i form av fett, olja, smuts och toalettpapper med mera. Detta leder med tiden till beläggningar i avloppsledningen, som tillslut kan leda till totalstopp i avloppet. Vi rekommenderar därför att man med jämna mellanrum underhållsspolar avloppet. Underhållsspolning innebär att man rensar avloppsrören genom att skicka högtrycksvatten genom systemet för att avlägsna eventuella blockeringar och orenheter. Metoden är effektiv och vi anser att den ger en långsiktig lösning på problemet, och det finns flera fördelar med att använda sig av underhållsspolning som ett förebyggande åtgärdsmedel. Hur ofta man behöver spola varierar beroende på avloppets status och hur den dagliga användningen ser ut. Ring oss gärna för rådgivning och förslag på upplägg.

Vi erbjuder abonnemang för avloppsspolning

Vi kommer överens om ett intervall och en specifik månad där underhållsspolningen ska genomföras.
Teckna ett abonnemang för avloppsspolning hos oss. Vi erbjuder en praktisk lösning för dig som vill minska risken för akuta problem med dina avloppssystem. Detta abonnemang erbjuder en regelbunden tjänst för avloppsspolning av avloppssystemet, vilket kan förhindra blockeringar och andra problem. Vi kommer överens om ett intervall och en specifik månad där underhållsspolningen ska genomföras. Beroende på vilken typ av fastighet eller bostad det handlar om kan det krävas olika mycket spolningar.
 
Du som kund behöver inte tänka på när det är dags för underhållsspolning – vi ringer upp dig och bokar en dag som passar. Kontakta oss gärna för att diskutera upplägg och få ett fast prisförslag för abonnemanget.
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
0
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
0
Stopp i avloppet – vi hjälper dig snabbt och effektivt - Värends Miljö

Behöver du hjälp med avloppsspolning?

Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne.
 
När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi på följande orter med omnejd:
Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge.
 
Kontakta gärna oss om du vill veta mer!
Boka Avloppsspolning - Värends Miljö

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Andra tjänster vi erbjuder

Slamsugning

Avloppsspolning

Vattenleveranser

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.