Renovera ditt avlopp med relining

Relining

Letar du efter rätt sätt att renovera dina ledningar? Då rekommenderar vi dig att använda relining, en smart och kostnads­effektivt metod för att renovera dina slitna rör, avlopp eller ledningar.

Vad är relining?

Relining är kort sammanfattat ett begrepp för flera metoder som kan användas vid renovering av ledningar, rör eller avlopp i en fastighet. Sedan en lång tid tillbaka var ett klassiskt stambyte det enda alternativet när man behövde byta ut avloppssystemen. Detta gjorde processen lång, och ofta krävande. Relining har idag blivit ett mycket mer effektivt och beprövat sätt att utföra renoveringen på.

Det är en effektiv metod som innebär renovering av dåliga ledningar istället för ett komplett utbyte. Vi installerar ett nytt avloppsrör i det befintliga röret och du slipper riva upp golv och väggar för att byta hela avloppsledningen.

Du behöver alltså inte byta golv bara för att vi har fixat iordning era rör. Jobbet är klart på ett par dagar och oftast kan du bo kvar i bostaden under tiden. Avloppet är redo att användas så snart vi är klara. Metoden har blivit mer populär bland ägare av bostäder som ser en större kostnadseffektivitet i detta alternativet.

Det är viktigt att arbetet sköts på ett professionellt sätt för att inte skada rören och skapa läckage. Vi har utbildad och certifierad personal, med lång erfarenhet inom området som kan hjälpa dig.

Vi gör rören som nya med relining-metoden

Vilken metod använder vi?

Det finns flera metoder för relining och vi har valt att använda oss av den som vi anser vara bäst och har längst hållbarhet –  relining med flexibelt foder. En av våra största leverantörer på material beskriver metoden tydligt i det här klippet.
Efter relining med denna metod har du som kund en avloppsledning som ska kunna hålla i upp till 50 år. Denna metod används både för mindre lagningar av avloppsrör eller för hela stambyten i flerbostadshus.

Miljövänlig avloppsspolning

Relining är ett snällare alternativ mot miljön än ett vanligt stambyte. Vi vill hjälpa dig att göra klimatsmartare val i samband med din renovering genom oss på Värends Miljö. Det bildas inte lika mycket byggavfall vid relining i jämförelse med ett vanligt stambyte, och är ett långsiktigt smart alternativ.

Fast pris för utförandet av relining

Inför arbetet behöver vi göra en rörinspektion och filma avloppen som behöver en relining. Vi mäter då upp ledningssträckorna som behöver renoveras och efter det kan vi ta fram ett prisförslag till dig som kund. Vi ger alltid ett förslag på helhetsupplägg och tar hand om hela processen tills det renoverade avloppet sätts i drift.
 
Relining är ett smartare och mer kostnadseffektivt val för att uppdatera dina rör. Det utförs många gånger till ett billigare pris än vad ett traditionellt stambyte skulle göras.
Vad Är Relining - Värends Miljö

Vi finns nära – renovera dina avlopp med relining

Om du är i behov av relining och tycker att det är dags att renovera dina avloppsrör i fastigheten kontaktar du oss för utförandet. Det första steget för oss är att hitta den bästa lösningen för dig, och tillsammans ser vi till att ge dig de bästa förutsättningarna för fastigheten en lång tid framöver.

Att byta avlopp är många gånger en dyr och tidskrävande process. Vi vill underlätta detta för dig och använder oss därför utav den här metoden för renovering av dina ledningar. Arbete tar endast några dagar och avloppet kan användas direkt efter vi är klara.

Denna tjänst finns i följande orter med omnejd:
Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge.
Kontakt Relining - Värends Miljö

Våra kunder

Boka relining

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.