Behöver du hjälp med att spola avlopp?

Bostads­rättsförening

Vi stamspolar avloppen i flerfamiljshus åt både bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag

Stamspolning för underhåll av avlopp i bostadsrätter

Det bästa sättet att undvika akuta stopp i avlopp är underhållsspolning. Detta gäller även dem som bor i flerfamiljshus, där flera lägenheter och avlopp är kopplade till samma stamledning. Vi hjälper löpande både bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare med att utföra en så kallad stamspolning.

Syftet med stamspolning är att förebygga akuta problem med avloppsledningarna och förlänga deras livslängd. Alla bostadsrättsföreningar har i sin underhållsplan att stamspolning av ledningarna ska göras regelbundet.

Stamspolning innebär att vi spolar avloppen från varje lägenhet (kök och badrum) och från gemensamhetsutrymmen (ex. tvättstuga). Vi kontrollerar samtliga vattenlås och spolar utgående gemensamma stamledningar.

Det är även möjligt att kontrollera status på ledningar genom att beställa en filmning av avloppsledningarna. Oftast räcker det att vi filmar stamledningarna, men vid önskemål kan vi även göra något stickprov från lägenheternas avlopp. Om så önskas kan även filmerna dokumenteras och lämnas över på USB-sticka till kunden.

Vår rekommendation är att med jämna mellanrum (1-5 år) göra en underhållsspolning av avloppen i din villa. På så sätt minimerar du risken för akuta stopp i avloppen och förlänger även hållbarheten på dina avloppsledningar med flera år.

Erbjudande för BRF:er

  • Spolning av kök
  • Spolning av golvbrunn
  • Spolning av tvättställ
  • Demontering & kontroll av vattenlås
  • Högtycksspolning
  • Hetvattensspolning
  • Rörinspektion av utgående stammar
  • Garanti
Stamspolning För Underhåll Av Avlopp I Bostadsrätter - Värends Miljö

Bostadsrättföreningar –
vi finns till här för er

En viktig kundgrupp för oss är bostadsrättföreningar och flerfamiljshus där flera avlopp är kopplade till samma stamledning.

Om man genomför stamspolning och underhåller avloppen så minskar risken för att boende får tätt i sina avlopp. Vi är idag verksamma på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljön i fokus

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.