Vi levererar betongmassa till rätt plats med vår specialpump

Betongpumpning

Vi på Värends Miljö kan leverera betong efter dina behov och ut till rätt plats. Våra fordon har betongpumpar med senaste tekniken och vi hjälper dig gärna! och mycket mer.

Betong med maximal prestanda

Från New Yorks skyline till Jin Mao Tower i Shanghai, till skyskraporna i Dubai… I flera år har Putzmeisters produkter runt om i världen stått för maximal prestanda och absolut tillförlitlighet – även under det svåraste av betingelser.

Effektiv betongpumpning med minipump / citypump

Värends Miljö erbjuder betongpumpning med hjälp av en minipump / citypump från Putzmeister. Denna investering gjordes efter önskemål från byggföretag runt om i Kronobergs län.

Betongpumpning med vår minipump är ett effektivt sätt att transportera betongmassa på arbetsplatsen, där gjutning av betong ska göras. Betongen kan pumpas över 100 meter uppåt och mer än 200 meter liggandes. Den stora räckvidden är perfekt för gjutning i exempelvis tunnlar, källare, höghus och svåråtkomliga uteplatser. Vår minipump/citypump är till stor fördel att använda där inte betongbilen kan komma åt. Vi använder oss av slang från 1,5 tum till 3 tum.

Vår ansvariga chaufför har flerårig erfarenhet som betongarbetare och har stor kunskap inom området. Utöver betongpumpning går det att hyra in oss vid större gjutningar och betongarbeten.

Kontakta ansvarig Philip Karlsson på telefonnummer: 0470 – 78 88 48 eller via vårt kontaktformulär

Betong med maximal prestanda - Värends Miljö

Vi levererar betong av
högsta kvalitet till dig

På Värends Miljö har vi lång erfarenhet av betongarbeten och har den bästa tekniken kring betongpumpning.

Vi kan hjälpa till med betongpumpning på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge.

Betongpumpning - Värends Miljö

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Andra tjänster vi erbjuder

Torrsug & Entreprenad

Relining

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.