Behöver du hjälp med att spola avlopp?

Stopp i avlopp?

Vi hjälper med stopp i avlopp, ser till att avloppen i din villa fungerar och att du undviker akuta stopp

Villaspolning – för att undvika stopp i avlopp & avloppsproblem

Vill du ta kontrollen över dina avlopp i din bostad så ska du kontakta oss på Värends Miljö. Vi erbjuder spolning och genomgång av samtliga avlopp i både villan och sommarhuset. Vi kontrollerar alla golvbrunnar och vattenlås, samt spolar avloppet med hetvatten.

Hur ofta bör jag spola avloppen?

Vår rekommendation är att med jämna mellanrum (1-5 år) göra en underhållsspolning av avloppen i din villa. På så sätt minimerar du risken för akuta stopp i avloppen och förlänger även hållbarheten på dina avloppsledningar med flera år.

Hur undviker jag stopp i avlopp?

En vanlig anledning till att det blir stopp i avloppet är fett i ledningen, som framför allt kommer från mat- lagning. Torka ur pannan och släng det i stället i soppåsen för organiskt material. Fett i ledningarna skapar en beläggning i röret som byggs på och samlar rester, till slut blir det helt stopp i avloppet.

Även matrester orsakar stopp i avlopp. Därför är det viktigt att ha fungerande sil i diskhon och försöka slänga matresterna i soptunnan innan de når diskhon.

Stopp i avlopp för villaägare - Värends Miljö

Tidiga tecken på stopp i avlopp

Vi vill att våra kunder ska vara uppmärksam- ma på tidiga tecken på ett pågående stopp. Det kan tillexempel vara att vattnet rinner långsamt eller i ojämn takt. Det kan också vara kluckande ljud i köksavloppet. Upptäcker man detta är det ofta ett tidigt tecken på ett pågående stopp.

Våra erbjudanden

Vårt grunderbjudande för villaägare omfattar spolning av samtliga avlopp i hemmet fram till kommunens ledning. Detta rekommenderar vi till dig som bor i ett lite nyare hus eller som sällan eller aldrig haft problem med stopp i avlopp.

I vårt utökade erbjudande filmar vi även för att dokumentera statusen på dina avloppsledningar. Materialet lämnas över till dig på en USB-sticka. Om vi inte hittar några anmärkningar så lämnar vi också ett års garanti mot stopp i avloppet.

ROT-avdrag

Våra jobb är ROT-berättigade! Kontakta oss för mer information och prisuppgift för din villa. Vi utför villaspolning i Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne.

Villaägare - Värends Miljö
Stopp i avlopp för villaägare - Värends Miljö

Erbjudande

Spolning

Spolning + filmning

Lant- & jordburkare –
vi finns till för dig

Vi arbetar alltid utifrån våra kunder, deras behov och önskemål. En stor del av våra kunder är lantbrukare och jordbrukare. Vi läger stort fokus på service och erbjuder såväl förebyggande insatser som insatser vid akuta fall.

Vi finns tillgängliga för dig som jord- och lantbrukare på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljön i fokus

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.