Vi utför rörinspektion på ledningar i mark och fastigheter

Rörinspektion

Vi specialiserar oss på miljörelaterade tjänster, där en av våra viktigaste tjänster vi erbjuder är rörinspektion. Det är av vikt att regelbundet inspektera och underhålla rörsystemen, dels för att säkerställa funktion men även undvika eventuella problem som kan uppstå i framtiden.

Värends Miljö inspekterar dina rör

Rörinspektion är en process där vi använder specialutrustning för att bedöma tillstånd hos ledningar i avloppssystem eller andra vattenbaserade infrastrukturer. Att filma avloppet är en effektivt metod för att bedöma skicket och upptäcka dolda problem som kan orsaka stopp i avlopp. Värends Miljö är medlemmar i STVF (Sveriges TV-inspektionsföretag) och våra operatörer är auktoriserade. Vi har kamerautrustning för att filma både avlopp i fastigheter, men även större avlopp- och dagvattenledningar under mark.
 
I vårt arbete med rörinspektion använder vi oss av avancerad teknik och specialutrustning. Vår specialutrustning är till för att vi ska kunna utföra så noggranna och detaljerade inspektioner av olika typer av rörsystem som möjligt. Vi använder oss av kameror och sensorer för att undersöka skick, avvikelser eller skador på rören.

Fastighetsfilmning – filma avloppet i din bostad

Genom att utföra rörinspektion med hjälp av film, kan vi bedöma avloppens kondition och oftast hitta det problem som orsakar att du får stopp i ditt avlopp. Vi kan exempelvis upptäcka sprickor, läckage och rotangrepp. Efter filmningen gör vi en bedömning av rörens status och ger dig förslag på åtgärder. All filmning kan dokumenteras och överlämnas på ett USB-minne.
 
Vi rekommenderar i första hand att filma avloppen vid återkommande problem, men det kan även vara en god idé att utföra en rörinspektion förebyggande syfte, t ex om du ska köpa nytt hus eller fritidsbostad. Genom att utföra regelbundna rörinspektioner kan vi upptäcka tidiga varningssignaler och vidta åtgärder redan i ett tidigt skede. Fördelen med detta är att vi kan åtgärda potentiella skador eller blockeringar innan de blir mer kostsamma problem. Det här kan spara våra kunder både tid och pengar på lång sikt. Låt oss besiktiga avloppsledningarna regelbundet och undvik överraskningar vid husköpet!

Vi utför rörinspektion med våra filmbussar

Värends Miljö har specialanpassade och toppmoderna filmbussar, med all den utrustning som krävs för att filma alla slags avlopps- och dagvattenledningar. De här används vid de lite större filmuppdragen och kan innefatta allt från att inspektera ledningar vid nyproduktion, före driftsättning, samt större och äldre ledningar. Allt dokumenteras och protokollförs enligt gällande normer av vår auktoriserade rörinspektör med flerårig erfarenhet av TV-inspektion.
 
Vi har utrustat våra filmbussar med den senaste tekniken och filmning kan utföras i full-HD kvalité vid en rörinspektion. Den senaste ombyggnaden innebär också att vi kan filma stickledningar genom satellit. Genom att tillhandahålla kompletta filmbussar med den senaste tekniken är vi en trygg helhetsleverantör gällande rörinspektion/TV-inspektion.
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
0
Värends Miljö inspekterar dina rör

Expertis inom området

Vi på Värends Miljö värdesätter alltid kvalitet och professionalism när vi arbetar med rörinspektion hos våra kunder. Vi har experter med stor erfarenhet inom området och vi ser till att personalen har den utbildning som krävs för att hålla sig uppdaterade inom de senaste teknikerna och metoderna. Genom att kombinera teknik, kompetens och analys erbjuder vi effektiva lösningar kring rörinspektioner. Vårt mål är alltid att möta våra kunders behov och förväntningar.

Rörinspektion nära dig

Att utföra rörinspektion genom filmning är en utmärkt metod för att gå till botten med återkommande problem eller för att förebygga framtida problem. Vi finns tillgängliga för rörinspektion i följande orter med omnejd:
Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge.
Boka Rörinspektion - Värends Miljö

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.