Vi utför TV-inspektioner på ledningar i mark och fastigheter

Rörinspektion

Att filma avloppet är en effektivt metod för att bedöma skicket och upptäcka dolda problem som kan orsaka stopp i avlopp. Värends Miljö är medlemmar i STVF (Sveriges TV-inspektionsföretag) och våra operatörer är auktoriserade. Vi har kamerautrustning för att filma både avlopp i fastigheter, men även större avlopp- och dagvattenledningar under mark.

Vi inspekterar dina rör

Fastighetsfilmning – filma avloppet i din bostad

Genom att filma kan vi bedöma avloppens kondition och ofta hitta det problem som orsakar att du får stopp i ditt avlopp. Vi kan exempelvis upptäcka sprickor, läckage och rotangrepp. Efter filmning gör vi en bedömning av rörens status och ger dig förslag på åtgärder. All filmning kan dokumenteras och överlämnas på ett USB-minne.

Vi rekommenderar i första hand att filma avloppen vid återkommande problem. Det kan även vara en god idé att inspektera avloppen i förebyggande syfte, t ex om du ska köpa nytt hus eller fritidsbostad. Låt oss besiktiga avloppsledningarna och undvik överraskningar vid husköpet!

Rörinspektion med filmbuss

Värends Miljö har en specialanpassad och toppmodern filmbuss, med all den utrustning som krävs för att filma alla slags avlopps- och dagvattenledningar. Denna används vid de lite större filmuppdragen och kan innefatta allt från att inspektera ledningar vid nyproduktion, före driftsättning, samt större och äldre ledningar. Allt dokumenteras och protokollförs enligt gällande normer av vår auktoriserade rörinspektör med flerårig erfarenhet av TV-inspektion.

Vi har utrustat vår filmbuss med den senaste tekniken och filmning kan utföras i full-HD kvalité. Den senaste ombyggnaden innebär också att vi kan filma stickledningar genom satellit. Genom att tillhandahålla en komplett filmbuss med den senaste tekniken är vi en trygg helhetsleverantör gällande rörinspektion/TV-inspektion.

0
Läckande ventilation – ett onödigt vanligt problem
Värends Miljö

Få en rörinspektion
nära dig

Att utföra rörinspektion genom filmning är en utmärkt metod för att gå till botten med återkommande problem eller för att förebygga framtida problem. Vi finns tillgängliga för rörinspektion i följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Värends Miljö - Kontakt

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.