Avloppsjour 24 timmar om dygnet

VVS Jour

Värends Miljö har jour dygnet runt och det spelar ingen roll om det är julafton, annan röd dag eller om klockan är mitt i natten. Vi har avloppsjour och går att nå under dygnets alla 24 timmar. Vi löser alla avloppsrelaterade problem så tveka inte att ringa och rådfråga oss!

Vi finns tillgängliga med VVS Jour när du behöver hjälp

Hög tillgänglighet och snabbt på plats

Vi vet att när olyckan är framme och du får stopp i avloppet eller har en översvämmad källare är det av stor vikt att få hjälp snabbt. Vi kanske inte är lika snabba som brandbilen, men vi strävar efter att vara på plats hos dig så fort som möjligt!

Rätt fordon och rätt utrustning

VVS Jour – vi kan välja vilket av våra fordon vi använder beroende på vad det är för uppdrag som ska utföras. Om kommunen ringer och det är stopp i en större ledning väljer vi den stora spolbilen, men om du har stopp i en toalett i din lägenhet så kommer vi med vår smidiga lilla cityspolbil. Samtliga fordon är utrustade med all den utrustning som behövs för att du som kund ska känna dig trygg att vi kan lösa ert problem.

Läs mer om våra fordon under ”Våra fordon” eller ring oss och rådfråga!

Vi tar hand om ditt avfall

Värends Miljö värnar om miljön och det är för oss av största vikt att allt avfall hanteras på korrekt sätt. 

VVS Jour när du behöver hjälp - Värends Miljö

VVS jour nära dig

Vi på Värends Miljö finns tillgängliga när du som kund behöver oss som mest. Vi har därför VVS jour dygnet runt alla dagar om året. Vi tar oss an alla tänkbara avloppsrelaterade problem, vår jour finns tillgänglig på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Ring oss eller fyll i vårt formulär

Boka VVS Jour - Värends Miljö

Våra kunder

Boka

Vi hör av oss så fort vi kan. Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi här.

Andra tjänster vi erbjuder

Avloppsspolning

Slamsugning

Vattenleveranser