Rörinspektion

Vi utför TV-inspektioner på ledningar i mark och fastigheter.

Vi inspekterar dina rör

Att filma avloppet är en effektivt metod för att bedöma skicket och upptäcka dolda problem som kan orsaka stopp i avlopp. Värends Miljö är medlemmar i STVF (Sveriges TV-inspektionsföretag) och våra operatörer är auktoriserade. Vi har kamerautrustning för att filma både avlopp i fastigheter, men även större avlopp- och dagvattenledningar under mark.

Rörinspektion Värends Miljö

Fastighetsfilmning – filma avloppet i din bostad

Genom att filma kan vi bedöma avloppens kondition och ofta hitta det problem som orsakar att du får stopp i ditt avlopp. Vi kan exempelvis upptäcka sprickor, läckage och rotangrepp. Efter filmning gör vi en bedömning av rörens status och ger dig förslag på åtgärder. All filmning kan dokumenteras och överlämnas på ett USB-minne.

Vi rekommenderar i första hand att filma avloppen vid återkommande problem. Det kan även vara en god idé att inspektera avloppen i förebyggande syfte, t ex om du ska köpa nytt hus eller fritidsbostad. Låt oss besiktiga avloppsledningarna och undvik överraskningar vid husköpet!

Rörinspektion med filmbuss

Värends Miljö har en specialanpassad och toppmodern filmbuss, med all den utrustning som krävs för att filma alla slags avlopps- och dagvattenledningar. Denna används vid de lite större filmuppdragen och kan innefatta allt från att inspektera ledningar vid nyproduktion, före driftsättning, samt större och äldre ledningar. Allt dokumenteras och protokollförs enligt gällande normer av vår auktoriserade rörinspektör med flerårig erfarenhet av TV-inspektion.

Vi har utrustat vår filmbuss med den senaste tekniken och filmning kan utföras i full-HD kvalité. Den senaste ombyggnaden innebär också att vi kan filma stickledningar genom satellit. Genom att tillhandahålla en komplett filmbuss med den senaste tekniken är vi en trygg helhetsleverantör gällande rörinspektion/TV-inspektion.

Få en rörinspektion nära dig

Att utföra rörinspektion genom filmning är en utmärkt metod för att gå till botten med återkommande problem eller för att förebygga framtida problem. Vi finns tillgängliga för rörinspektion i följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljövänlig avloppsspolning

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.

Ring oss på: 0470-78 88 48 eller 0455-25 251

Du är kanske också intresserad av:

slamsugning vid vag

Slamsugning

högtrycksspolning

Högtrycksspolning

Relining