Vi söker Transportledare

I takt med att företaget växer behöver vi nu anställa en till transportledare som förstärker oss inne på kontoret. I rollen som transportledare kommer du arbeta i ett engagerat team där ni tillsammans planerar och strukturerar den dagliga driften. Som transportledare ansvarar du för att vi kan leverera våra tjänster på ett effektivt, flexibelt och säkert sätt.

I transportledarrollen kommer du ha mycket kontakt med chaufförer, kunder och leverantörer, därför är det viktigt att du kan kommunicera tydligt, ha ett gott bemötande och lösningsfokus. Rollen innebär att du är spindeln i nätet och därmed ansvarar för hela flödet, från beställning tills att ärendet är löst och slutfakturerat.

Exempel på arbetsuppgifter:

–         Telefonkontakt med kunder, leverantörer och kollegor

–         Planera och strukturera den dagliga driften

–         Administrativt arbete i olika system (order, faktura, bokföring)

–         Övriga administrativa uppgifter

Som person ser vi gärna att du älskar att leverera högklassig service, är öppen och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med rörliga mål. Du är en person som utför dina arbetsuppgifter både noggrant och effektivt samtidigt som du är en engagerad lagspelare. Du har grundläggande datakunskaper och är duktig på att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Du talar och skriver obehindrat i både svenska & engelska.

Meriterande om du arbetat som transportledare eller har erfarenhet från ekonomi/fakturering.

Tjänsten vi söker är på heltid (100 %). Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00. Arbetsplatsen kommer att vara på huvudkontoret på Hantverksvägen 27 i Gemla.

Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan! För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till emil@varendsmiljo.se.

Lämna gärna referenser i ansökan också.

Sista ansökningsdag är den 14 januari, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till Emil Jönsson (ekonomiansvarig) på telefon 073-6806442.

Andra lediga tjänster

Vi söker Grävmaskinist

Vi söker Spolbilschaufför

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.