Reliningstekniker med eller utan erfarenhet!

Våre reliningsavdelning växer och vi behöver hitta nya medarbetare! Nu söker vi en tekniskt intresserade, engagerade och driven medarbetare som vill bli en del av vårt växande reliningsteam i antingen Gemla (Växjö) eller Karlskrona. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation är en del av vår arbetskultur! Just nu växer vi inom området relining så ta chansen att växa tillsammans med oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som reliningstekniker kommer du ha en varierande vardag och många olika arbetsuppgifter. Ditt arbete kommer huvudsakligen att utföras i team, där ni är ute hos företag eller hemma hos privatpersoner. Er uppgift är att tillsammans renovera spruckna och skadade avloppsrör utan att behöva byta röret. Arbetsuppgifterna innebär många praktiskt och tekniska moment, därför är det en fördel om du tycker om att arbeta fysiskt och är tekniskt intresserad. Arbetet kräver även att du är noggrann, en lagspelare och kan hantera kunder. Vi tror att alla kan lära sig yrket och lägger stor vikt i dig som person.

Låter ovanstående intressant för dig? Skicka in din ansökan snarast!

Krav:

Du behöver inneha B-körkort. Det är meriterande med BE och/eller C-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet inom vvs, bygg eller andra praktiska arbeten.

Heltid

Tjänsten vi söker är heltid (100%). Tjänstens utgångsort är Gemla eller Karlskrona, men arbete förkommer inom företagets arbetsområde.

Så här ansöker du:

Skicka ditt CV och personliga brev till thomas@varendsmiljo.se. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Thomas på 0766-107680. Sista ansökningsdagen är den 7 januari, men vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan snarast möjligt!

Andra lediga tjänster

Vi söker Spolbilschaufför GEMLA

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.