Avloppsspolning

Behöver du hjälp med att spola ditt avlopp?

Vi har lång erfarenhet av avloppsspolning

Har du fått stopp i avloppet eller rinner vattnet undan långsamt i golvbrunnarna, toaletten eller från köksavloppet? Då kan det vara en avloppsspolning som behövs! Vi har lång erfarenhet av att spola avlopp och använder oss av modern, kraftfull och skonsam utrustning. Vi tar hand om både akuta behov eller om du vill förebygga framtida avloppsproblem. Kontakta gärna oss för konsultation eller bokning av våra tjänster.

avloppsspolning omgivning

Stopp i avloppet – vi hjälper dig omgående

Vi har jour dygnet runt inom hela Kronobergs län och Blekinge och vi hjälper dig omgående när du fått stopp i avloppet. Vi kommer ut till dig med våra spolbilar och utför en avloppsspolning. Vi spolar avloppet med högt tryck och med hjälp av antingen hetvatten eller olika typer av spolmunstycken löser vi alla olika avloppsproblem. Innan vi lämnar kontrollerar vi alltid att flödet i avloppsledningen har återställts.

Ibland återkommer avloppsproblemen även efter vårt första besök. Det kan det bero på att fastighetens avloppsrör är slitna. Då rekommenderar vi att filma avloppet för att få veta status och vad som eventuellt orsakar att det blir återkommande stopp.

De flesta av våra spolbilar har avloppskamera med sig, men för att vara säker på att kunna få filmat så säg till vid beställning.

 

Underhållsspolning – förebygg avloppsproblem

Oavsett om det gäller din privatbostad (villa, lägenhet eller fritidshus) eller din kommersiella fastighet, så kan vi förebygga akuta avloppsproblem genom underhållsspolning.

Dina avlopp utsätts för dagliga påfrestningar i form av fett, olja, smuts och toalettpapper med mera. Detta leder med tiden till beläggningar i avloppsledningen, som tillslut kan leda till totalstopp i avloppet. Vi rekommenderar därför att man med jämna mellanrum underhållsspolar avloppet. Hur ofta man behöver spola varierar beroende på avloppets status och hur den dagliga användningen ser ut. Ring oss gärna för rådgivning och förslag på upplägg.

 

Teckna abonnemang

Låt oss på Värends Miljö ta hand om underhåll och skötsel av dina avlopp genom att teckna ett abonnemang för underhållsspolning. Det riktar sig främst till villaägare, fastighetsskötare och bostadsrättsföreningar. Genom detta upplägg minimeras risken för akuta avloppsproblem, som kan bli mycket kostsamma och orsaka exempelvis översvämningar och andra skador i fastigheten. Se mer info till höger!

Abonnemang avloppsspolning

Teckna ett abonnemang för underhållsspolning av avlopp för att minska risken för akuta avloppsproblem. Vi kommer överens om ett intervall och en specifik månad där underhållsspolningen ska genomföras. Du som kund behöver inte tänka på när det är dags för underhållsspolning – vi ringer upp dig och bokar en dag.

Ring oss för att diskutera upplägg och få ett fast prisförslag.

Våra Fordon

Samtliga våra fordon är utrustade med den modernaste utrustningen.

Behöver du hjälp med avloppsspolning?

Vi på Värends Miljö har fordon med modernaste utrustning för avloppsspolning i hela Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. När det är stopp i avloppet eller man vill förebygga framtida avloppsproblem så finns vi på följande orter med omnejd:

Alvesta, Bromölla, Emmaboda, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Olofström, Osby, Ronneby, Sölvesborg, Tingsryd, Värnamo, Växjö, Älmhult, Örkelljunga, Östra Göinge

Kontakta gärna oss om du vill veta mer!

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljön i fokus

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.

Ring oss på: 0470-78 88 48 eller 0455-25 251

Du är kanske också intresserad av:

Rörinspektion

Relining