Reliningstekniker med- eller utan erfarenhet i Karlskrona!

2022-07-13 | Jobba hos oss, Nyheter, Uncategorized

Nu söker vi en tekniskt intresserade, engagerade och driven medarbetare som vill bli en del av vårt växande reliningsteam i Karlskrona med omnejd! Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation är en del av vår arbetskultur! Just nu växer vi inom området relining så ta chansen att växa tillsammans med oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som reliningstekniker kommer du arbeta ute på fält tillsammans med ditt team. Ni kommer vara ute hos företag eller hemma hos privatpersoner, därför är det viktigt att vara professionell och diskret. ditt arbete innebär att du renoverar spruckna och skadade avlopp inifrån utan att behöva byta röret. Det är en lång process men oroa dig inte, vi lär dig hur du gör! Det är därför uppskattat om du är tekniskt intresserad och noggrann.

Krav:

Du behöver inneha B-körkort. Det är meriterande med BE och/eller C-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom vvs, bygg eller andra praktiska arbeten.

Heltid

Tjänsten vi söker är heltid (100%). Tjänstens utgångsort är Karlskrona, men arbete förkommer inom företagets arbetsområde.

 

Så här ansöker du:

Skicka ditt CV och personliga brev till tim@varendsmiljo.se Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Tim (arbetsledare) på 076-6107687.

Sista ansökningsdagen är den 12 augusti, men vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan snarast möjligt!

 

Vi finns nära dig

Vi finns lokalt nära dig i Kronoberg, Blekinge & Norra Skåne.

Professionell service

Vår personal löser alla avloppsrelaterade problem med senaste tekniken.

ROT-avdrag

De flesta av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag.

Miljövänlig avloppsspolning

Vi värnar om miljön genom avtal med strategiska partners.

Ring oss på: 0470-78 88 48 eller 0455-25 251